Vi setter standarden for miljøet.

Skal sette standarden:
Hybrid Ship Propulsion er en av markedslederne i hybride elektrisk fremdriftsmotorer i Europa. Produksjonen er i Waalhaven, Rotterdam. Jobber nå for å få i gang installasjoner i Norge og Skandinavia. AMS er første forhandlere av HSP i Norge og Skandinavia. På bilde er representant Henri Kruisinga fra HSP, daglig leder Asbjørn Pedersen fra AMS og Salgssjef Ronny Holm Dahlberg fra BDC

November 2016, satt forhandler Henri Kruisinga fra Hybrid Ship Propulsion (HSP) og representanter fra Anlegg og Marineservice AS (AMS) representert ved Daglig leder Asbjørn Pedersen og Salgssjef Ronny Holm Dahlberg signaturen av en historisk kontraktsignering innen selskapets miljøprofil.

AMS er nå ene-leverandør på Hybrid Ship Propulsion løsninger i Skandinavia. AMS har allerede mange kontakter innen både skipsverft og redere i Norge. Og ser at flere kommer med i tiden fremover.

– Skandinavia og særlig Norge er et stort marked for nettopp disse løsninger, og at vi samtidig har slått oss sammen med Bergen Dieselcontact AS (BDC), gjør oss sterkere og kompetansen øker innen retrofit og nybygg.

Samtidig at vi kan gjøre løsningen så enkel som ”Plug and play” ifra vårt HSP sitt hovedlager i Rotterdam og vil bli sendt til kunde innen kort tid, gjør det enda mer spennende, og ikke minst - Har du lyst å spare på brennstoff? Da er løsningen "Hybrid Ship Propulsion" avslutter Ronny Holm Dahlberg.

AMS/BDC har vært i drift siden 1985, og spesialisert seg innen motorer, med merker som blant annet: Caterpillar, Cummins, Mitsubishi, Volvo Penta, MTU og Detroit Diesel, for å nevne noen merker som føres.
Kontakt oss!

Har du spørsmål i forbindelse med våre tjenester kan du sende oss en melding i skjemaet under, eller du kan ringe oss på telefon:
51 63 75 00

Name er påkrevd. Epost er påkrevd.